Et hold fra UAE stoppede et skridt fra at vinde verdensmesterskabet i klubben

Real Madrid blev verdensmesterskab i klubben og slog holdet fra De Forenede Arabiske Emirater.

Real Madrid slog holdet fra Al-Ain-emiratklubben (4: 1) i finalen om klub-verdensmesterskabet.

Stillingen blev åbnet af den kroatiske midtbanespiller “Real” Luca Modric i det 14. minut af kampen. Før pausen kunne den spanske klub ikke øge føringen i scoringen. Men allerede i anden halvdel ramte cremet tre gange portene til emiratklubben. Spanjolen Marcos Lloriente (60. minut) og forsvarsspiller Sergio Ramos (78. minut) scorede. Al Ain scorede endnu et mål i deres eget mål. Den eneste bold til Madrid blev scoret af den japanske legionær af Emiratklubben Tsukas Siotani.

Club of Madrid udskrev deres fjerde sejr i turneringen. På samme tid vandt cremet trofeet for tredje gang i træk. Således, "Real" slå den katalanske "Barcelona" i antallet af sejre på klub verdensmesterskabet. I alt deltog Real Madrid i turneringen fem gange.

Vinderne af klubturneringer i hver af de seks konføderationer taler på KChM. Foruden Real og Al Ain deltog den argentinske flodplade, den mexicanske Guadalajara, de japanske Kashima Antlers, Esperance fra Tunesien og New Zealand Tim Wellington i det nuværende lodtrækning. Real Madrid begyndte turneringsstien fra semifinalen, hvor han besejrede Kashima Antlers 3-1.

Se videoen: The Savings and Loan Banking Crisis: George Bush, the CIA, and Organized Crime (Kan 2024).